Jobsupport

Naast vakkrachten ondersteunen wij ook niet-vakkrachten, 50-plussers, zij-instromers en vakkrachten met afstand tot de arbeidsmarkt. Bouw-Klik Jobsupport geeft extra aandacht aan deze groep en wij bieden kansen voor een ieder die affiniteit heeft met bouw & techniek met een sterk regionale binding.

Met Bouw-Klik Jobsupport maken we werken in de bouw aantrekkelijk!

Met Bouw-Klik Jobsupport maken wij de bouwtechnische werkzaamheden ook bereikbaar en aantrekkelijk voor niet-vakkrachten en helpen wij vakkrachten met afstand tot de arbeidsmarkt op het juiste spoor naar een passende job.

Metselaar Merhawi

Metselaar Merhawi Merhawi kwam een aantal jaren geleden vanuit Eritrea naar Nederland en woont nu in Voorhout. Via Servicepunt Werk

Lees verder »

Contact

Stuur ons uw gegevens of neem direct contact op met Bouw-Klik via 071-2073260

Bouw-Klik

Goed geregeld

Transparantie, korte lijnen en duidelijke communicatie zien wij als belangrijke aspecten voor een goede samenwerking. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles ook op administratief vlak simpel en goed geregeld is.

Contact

Post- en bezoekadres

De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier