Over ons

Bouw-Klik

Bouw-Klik is het bouwnetwerk dat bouwkrachten verbindt met regionale opdracht- en werkgevers in de bouw en techniek. Bouw-Klik zet zich in voor iedereen met affiniteit voor de bouw. Van assistent tot vakman. Of je nu timmerman, schilder, gevelmonteur of logistiek medewerker bent. Bouw-Klik helpt jou graag verder aan werk dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.
Mooi werk, dicht bij huis, vlekkeloze administratie en samen goed geregeld.

Het Team

Voor vragen over planning en werk in de bouw

Voor vragen over activiteiten, web en socials

Sportief

Met het Bouw-Klik Tourteam staan wij ook voor vitaliteit en sportiviteit. Fietsen voor goede doelen.

Tour de Bouw
Sinds 2017 is Bouw-Klik als initiator, organisator en deelnemer actief met Tour de Bouw.
Tijdens Tour de Bouw fietsen wij met regionale bouwbedrijven onder het motto van ‘Samen Sterk in de Regio!’ voor het goede doel Prinses Máxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker en brengen daarnaast de bouw in al haar diversiteit positief in beeld.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier