V.O.D. Bouw-Klik

Vitaliteit - Ontwikkeling - Duurzaamheid

Bouw-Klik is gefundeerd op de 3 belangrijke pijlers: Vitaliteit, Ontwikkeling en Duurzaamheid.

Vitaliteit

Bouw-Klik stimuleert activiteiten, die de vitaliteit van de bouwkracht bevorderen.

Een fitte Bouwsporter is:

In een tijd waar een bouwkracht zich keer op keer moet bewijzen is een vitaal lichaam een must. Zo is leeftijd geen beperking maar een gebrek aan fitheid is dit zeker wel.

Ontwikkeling

Bouw-Klik staat voor continue ontwikkeling. Bouwsporters proberen steeds op een hoger niveau te komen. Ze zijn bereid blijvend in zichzelf te investeren.

Ze ontwikkelen zich op gebieden als:

Duurzaamheid

Bouw-Klik staat voor duurzame samenwerking en wil een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Om duurzame doelstelling te behalen is geschikt personeel nodig.

Deze bouwkrachten:

Zetje in de rug

Aandacht voor bovenstaande pijlers houdt bouwkrachten in de pas met de arbeidsmarkt. In deze tijd staan veel bouwkrachten aan de kant. Oudere vakkrachten krijgen vaak door vooroordelen geen mogelijkheid om zich te bewijzen. Hetzelfde geldt voor jongeren, die vaak als te onervaren worden gezien. Bouw-Klik ondersteunt potentiële krachten door ze, waar nodig, een zetje in de rug te geven.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier