Bouwschilder

Benieuwd naar wat Bouwschilder.nl voor jou kan betekenen?

Laat dan via het formulier vrijblijvend je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Wellicht kun je snel aan de slag op een mooi werk van een opdrachtgever bij jou in de buurt!

De Beller is sneller

of mail:
thomas@bouwschilder.nl

Binnen het netwerk van Bouw-Klik focust Bouwschilder volledig op de schilders branche.
Wij helpen schilders met de opbouw van een sterk regionaal netwerk van opdracht- en werkgevers.

Ben jij een schilder en op zoek naar werk bij jou in de regio?

Bouwschilder werkt samen met Bouw-Klik. Wij zijn een netwerk dat zzp’ers en werkzoekenden helpt aan goed werk dicht bij huis. Jouw wensen staan bij ons centraal.
Wellicht heb je al werk, maar ben je op zoek naar een nieuwe opdrachtgever, of naar werk dat beter bij jou past. Wil je dichter bij huis werken?
Dan doen wij ons best om dit te regelen. Betrouwbaar, persoonlijk en goed geregeld.

Lees hier meer over onze werkwijze voor zzp’ers

Bouw-Klik het regionale bouwnetwerk. Mooi werk in de bouw dicht bij huis. Werk voor de lange termijn, of juist een klus tussen je eigen planning door. Vlekkeloze administratie en betaling tegen lage bemiddelingskosten. Wekelijks je geld. Persoonlijk en goed geregeld. Timmerman, bouwhulp, schilder of op een andere manier affiniteit met de bouw, ben je zzp’er of juist op zoek naar een baan?
Sluit aan bij Bouw-Klik! 

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier