Bouw-Klik Logistiek

Hulpvaardige aanpakkers op en rondom de bouwplaats!

Bouw-Klik Logistiek werkt met ervaren aanpakkers die ondersteuning bieden daar waar nodig is. Deze ervaring met veel (onder)aannemers komt de veiligheid en effectiviteit op de bouw ten goede. Met betere afvalscheiding en hergebruik van restmaterialen helpt Bouw-Klik Logistiek mee aan een duurzamere bouw.

Werk in de bouw

Bij ons ben je aan het goede adres. Je kunt als bouwmedewerker aan de slag bij onze verschillende opdrachtgevers. Het aanbod van werk is divers zodat we samen kunnen kijken naar welke opdrachten het beste bij jou passen.

Opdrachtgevers

Op zoek naar aanpakkers die zorgen voor een opgeruimde en veilige bouwplaats? Wij werken met bouwkrachten die specialist zijn geworden op dit gebied. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Over Bouw-Klik Logistiek

Bouw-Klik logistiek is een onderdeel van Bouw-Klik. Bouw-klik biedt een podium voor mensen in de bouw en brengt opdrachtgevers- en opdrachtnemers samen.

Bouwpartners Bouw-Klik Logistiek

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier