Schilder Ropeir

Ropeir is gevlucht uit Syrië en via Provalu bij ons aan tafel gekomen. Samen met hem en zijn coach hebben we gekeken naar wat hij kan en waar hij naartoe wilt. Een barrière was de Nederlandse taal, maar dankzij zijn nieuwe werkgever kan hij de Nederlandse taal ontwikkelen en daarnaast werken aan een toekomst in de schildersbranche!

Duimpje omhoog voor / met Ropeir!

Sinds zijn komst vanuit Syrië heeft Ropeir hard gewerkt aan zijn toekomst in Nederland en intussen werkt hij nu al ruim een jaar bij C. Hus Schildersbedrijf.

Bij Cornelis Hus heeft hij de kans gekregen om zich niet alleen te ontwikkelen als schilder, maar leert hier ook de Nederlandse taal en leert meer over de manier van leven en werken in Nederland.

Hoewel het niet altijd zonder slag of stoot ging kan Cornelis de komende jaren vooruit met een gemotiveerde collega.

Bij Bouw-Klik proberen we verder te kijken dan de ‘perfect passende vakman’ alleen. Soms vraagt het vinden van de juiste collega wat meer tijd en investering. Laat staan dat de (in beginsel) ‘ideale kandidaat’ niet dagelijks bij je op de stoep staat.

Sta jij ook open om samen te werken met mensen zoals Ropeir? Mensen die net even dat duwtje in de rug nodig hebben? Neem gerust eens contact op om hierover van gedachten te wisselen.

– door Thomas Wassenaar –

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier