Metselaar Merhawi

Merhawi kwam een aantal jaren geleden vanuit Eritrea naar Nederland en woont nu in Voorhout. Via Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek (Provalu) werd er samen met Bouw-Klik Jobsupport een passende leer- en werkervaringsplek in de regio gezocht. In Eritrea was Merhawi al leerling meubelmaker en metselaar. Bij Metselbouw Katwijk heeft Merhawi in de functie Leerling Metselaar BBL2 zijn werkervaringsplek gevonden. Aan het ROC Mondriaan Den Haag is inmiddels het metselaarsdiploma behaald. Het werk bevalt van beide kanten goed en een vaste samenwerking is beklonken. Hiermee feliciteren wij Merhawi en heel veel succes bij Metselbouw Katwijk. Bouw-Klik is trots om een bijdrage te leveren bij het vinden van passend werk voor iedereen die affiniteit met de bouw heeft. Als jouw bedrijf ook open staat om kansen te bieden aan bouwkrachten zoals Merhawi dan kan Bouw-Klik daar een mooie bijdrage aan leveren.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier