Top 6 Werk in de Bouw!

Vacatures Bouw

Top 6 Vacatures Bouw – Nu ook Regio Utrecht
Aangezien komend voorjaar de opdrachten aan de oostkant van ons werkgebied naar verwachting toenemen, vragen wij bouwkrachten te reageren, die ons regionale bouwnetwerk komen versterken.

Bouw-Klik versterkt jouw netwerk met regionale opdrachten en streven naar maximaal een half uur reistijd.

Interesse voor passend werk in jouw regio, schrijf je dan vrijblijvend in en geef jouw voorkeur voor werk, tegen welke voorwaarden en vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Werk in de bouw - vacatures

Top 6 Vacatures Bouw is een mooie selectie van onze recente vacatures in de bouw. Als je op zoek bent naar werk in de bouw, van beginnend tot en met pensioen, van bouwhulp tot vakman, als timmerman of schilder, als individu of koppel, dan kan Bouw-Klik je helpen bij het vinden van de perfecte baan. Bouw-klik heeft een groot bouwnetwerk waardoor we de beste, meest passende, vacatures kunnen aanbieden.

Werk dicht bij huis

Wij vinden dat werk dicht bij huis belangrijk is. We streven ernaar om werk bij jou in de buurt te vinden, zodat je niet ver hoeft te reizen, op de fiets naar de bouw zou fantastisch zijn, beter voor het milieu en zo heb je meer tijd voor andere belangrijke zaken.

Passend werk

Maar we willen niet alleen dat je werk dicht bij huis hebt, we willen ook dat je blij bent met het werk zelf. Daarom bieden we werkmogelijkheden en vacatures aan die interessant en uitdagend zijn voor timmermannen, schilders, bouwhulpen en mensen met affiniteit voor de bouw. Bouw-Klik kijkt vooral naar welk werk er bij iemand past in plaats van wie past er bij de vacature. Daarbij kijken we ook naar de kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Persoonlijk

Bij Bouw-Klik hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg voor onze klanten en bouwkrachten. We begrijpen dat het vinden van een nieuwe baan een belangrijke stap is en daarom zorgen we ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Naast persoonlijk contact en helderheid over het werk, zorgen we voor een vlekkeloze administratie en kijken we altijd vooruit naar nieuwe mogelijkheden.

Bouw-Klik Formulier

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260