Van Bouwhulp tot Vakman

In de bouw is genoeg te doen. Naast werkzaamheden voor de ervaren timmerman zijn er ook genoeg andere werkzaamheden die gedaan moeten worden. Wij kijken samen met onze (zzp) kandidaten naar werk, in de buurt, wat bij hen past.

Daarbij kijken we bouwbreed. Dat wil zeggen: we hebben het niet alleen over traditionele aannemers, maar ook naar de mogelijkheden bij onderaannemers zoals schilders, elektriciens, gevelmontagebedrijven, groenvoorzieningsbedrijven en noem maar op.

Of je nu jong of oud, ervaring hebt, of juist niet. Of als je juist dat duwtje in de rug nodig hebt om aan de slag te gaan. Wij, en de opdrachtgevers waarmee we samenwerken, denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Wil jij ook aan de slag in de bouw? Neem dan contact met ons op!

Vragen?

Contact met Bouw-Klik

Formulier

Je kan hier vrijblijvend jouw contactgegevens en (gewenste) werkzaamheden toesturen.

Vind en blijf aan het werk in de bouw.
Maak deel uit van een sterk regionaal bouwnetwerk.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier