Bouw-Klik werk in de bouw

Banenmarkt KOV/UWV

Op dinsdag 2 april organiseert KOV, in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Holland Rijnland, een Meet & Greet van 16.00 tot 17.30 uur in Zalencentrum Tripodia in Katwijk.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven de kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met werkzoekenden. Als jij op zoek bent naar een baan bij een werkgever in de Katwijkse regio, meld je dan snel aan via de onderstaande link:

Link naar aanmeldpagina

Bouw-Klik zal ook aanwezig zijn om al jouw vragen over werken in de bouw in deze regio te beantwoorden. Dus, als je meer wilt weten over de mogelijkheden in de bouwsector, aarzel dan niet om langs te komen en met ons te praten.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten tijdens dit evenement en om samen te verkennen hoe we je in de bouw verder kunnen helpen!

Bouw-Klik werk in de bouw

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier