Bouw-Klik organiseert Tour de Bouw

Bouw-Klik organiseert Tour de Bouw

Er is €98.580,- bij elkaar gefietst met Tour de Bouw 2024 in actie voor het Prinses Máxima Centrum

Team Bouw-Klik organiseerde voor de 8e keer Tour de Bouw. Ook de komende 9e editie zal Bouw-Klik zich inzetten om samen met de bouwpartners een mooi evenement te organiseren, Tour de Bouw 2025 in actie voor het Prinses Máxima Centrum.

Bouw-Klik brengt met Tour de Bouw de regionale bouw in al haar diversiteit onder de aandacht door middel van het creëren van zeer diverse fietsroutes langs de deelnemende bouwlocaties. Wonen, werken en recreëren worden met deze fietstochten prachtig verbonden. Daarnaast zetten we ons samen met de deelnemers in om met sportieve en unieke uitdagingen donaties op te halen voor het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.

Team Bouw-Klik op de foto met de cheque. Van links naar rechts; Thomas Wassenaar, Martijn Houwaard en Maarten Plug

Bouw-Klik organiseert Tour de Bouw

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier