Strandrace Katwijk 2023 foto Bouw-Klik Tour de Bouw Thijs Zonneveld

Strandrace Katwijk 2023

Zaterdag 18 november fietste er meer dan 100 fietsers over het strand van Katwijk. Competitie en recreatieve strandfietsers gingen de uitdaging aan om drie ronden, in totaal 50 kilometer, zo snel mogelijk over het strand en de uitwatering te racen.

Bouw-Klik Tour de Bouw draagt bij aan dit evenement en steunt daarmee het goede doel Prinses Máxima Centrum. De netto-opbrengst van het evenement zal stichting Katwijk Fietst binnenkort via de organisatie van Tour de Bouw doneren aan de actie voor Prinses Máxima Centrum > https://www.maximaalinactie.nl/teams/team-strandrace-katwijk
Jouw donatie is ook welkom.

Foto door Arjen Schippers

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier