Amstel Gold Race 2024 Bouw-Klik Tour de Bouw

Amstel Gold Race 2024

Het team van Bouw-Klik Tour de Bouw fietst zaterdag 13 april 2024 de Amstel Gold Race voor het goede doel het Prinses Máxima Centrum.

Kijk voor meer info en interesse op www.tourdebouw.nl/amstel-gold-race-2024

Bouw-Klik bestaat 10 jaar en stelt 20 startbewijzen beschikbaar voor dit mooie fietsevenement, inclusief ontvangst en uitgebreide verzorging in het Amstel Gold Race VIP-paviljoen.

Wil jij met Bouw-Klik Tourteam de uitdaging aan gaan en samen een mooie bijdrage bij elkaar fietsen voor Prinses Maxima Centrum tegen kinderkanker, schrijf je dan nu in via het interesse formulier.

Kosten deelname €150,- p.p. worden door Bouw-Klik gedragen, maar wij hopen wel op een eigen bijdrage via onze gezamenlijke sponsorpagina. Ook kan je je natuurlijk laten sponsoren voor deze uitdagende rit voor het goede doel.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier