ZZP-Vangnet informatiebijeenkomst

Donderdag was Zelfstandigen Bouw op bezoek. Zelfstandigen Bouw komt op voor jouw belangen als zelfstandig ondernemer in de bouw.
De 15 belangstellende zzp’ers werden geïnformeerd over Collectieve Ongevallenverzekering en de unieke Arbeidsongeschiktheidsvoorziening, waarbij het collectief aan zelfstandigen zorgdragen voor degene die noodzakelijke uitvallen door langdurige ziekte. Een mooi systeem, aangezien je niet alleen verzekerd bent van inkomen als langere tijd uit de roulatie bent, maar ook nog zelfs wat geld kan sparen als ziektepercentage van de al meer dan 3500 zelfstandigen in de bouw meevalt, die bij deze voorziening zijn aangesloten.
Bouw-Klik had zelf een verrassing voor de aanwezigen door €100,- van de kosten van de Collectieve Ongevallenverzekering op zich te nemen. Zelfstandigen Bouw deed daar nog een schepje bovenop door de laatste €25,- te betalen. Hiermee hebben de aanwezigen gratis een vangnet voor 1 jaar. Een uitkering van €100.000,- netto voor als het echt fout gaat. Laten we hopen dat deze nooit uitgekeerd hoeft te worden!
Heb je de bijeenkomst gemist en wens je ook goed geïnformeerd te worden, neem dan contact met ons of Zelfstandigen Bouw op voor informatie en advies over een breed pakket aan verzekeringen van Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering tot Arbeidsongeschiktheidsvoorziening.

Heb je een vraag over (jouw) ZZP-Vangnet? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Bouw-Klik ZZP Vangnet AOV Bouw Zelfstandigen Bouw

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier