Strandrace Katwijk

Zaterdag 18 november 2023

Tour de Bouw & Strandrace Katwijk

Het team van Bouw-Klik Tour de Bouw steunt dit jaar het lokale sportieve evenement ‘Strandrace Katwijk’. Lees hieronder wat deze spectaculaire fietsrace inhoudt.
De regionale organisatie Katwijk Fietst zal de nettowinst van dit evenement doneren via Tour de Bouw 2024 aan het goede doel het Prinses Máxima Centrum.

Daarom vragen wij binnen ons Tour de Bouw en Bouw-Klik netwerk om ook Strandrace Katwijk te ondersteunen.

Over Strandrace Katwijk

Na twee coronajaren en onbereikbaarheid van het strand door zandsuppletie, staat de Strandrace van Katwijk Fietst voor 2023 weer op het programma van de Topcompetitie van de KNWU: zaterdag 18 november om 10.00 uur. Samen met de wielerbond en evenementenorganisatie MTB Beachrace organiseert Katwijk Fietst een wedstrijd waaraan zowel de landelijke toprijders als de eenvoudige recreant kan deelnemen. Bij de KNWU is sprake van nieuw elan: het strandracen in Nederland moet net zo groot worden als in België en er komen allerlei dwarsverbanden tussen het gravelbiken (al in opkomst) en het strandracen om de sport nóg populairder te maken. Per wedstrijd wordt gerekend op zo’n 500 deelnemers en minstens evenveel publiek omdat ook de wielerbond NTFU de races gaat promoten.

Spectaculair parcours

De Strandrace van Katwijk Fietst staat altijd garant voor een spectaculair parcours, met onder meer uitdagende passages van de Uitwatering en venijnige klimmetjes bij het keerpunt ‘in de Noord’. Er zijn dit jaar drie rondes van 17 kilometer uitgezet, waardoor in totaal meer dan 50 kilometer wordt afgelegd op dit zware parcours.

Uw hekbanner / beachflag bij de strandrace voor het goede doel

Naast landelijke sponsors die bijvoorbeeld het eindklassement van de Topcompetitie sponsoren, is er bij de start/finish-locatie ruimte voor lokale bedrijven en organisaties om zichtbaar te zijn en dit evenement te steunen. De Stichting Katwijk Fietst werkt zonder winstoogmerk, wat betekent dat alle opbrengsten ten goede komen aan plaatselijke projecten om inwoners in beweging te krijgen. Bovendien steunen we elk jaar een landelijk goed doel. Dit jaar zal dat het doel van Tour de Bouw zijn: Prinses Máxima Centrum.

Een doek met het logo van uw bedrijf of organisatie op een dranghek bij start/finish kost €250,- sponsorkosten per banner plus ca €75,- voor productie van de banner. Uiteraard is het mogelijk om de zichtbaarheid te vergroten door meerdere banners af te nemen.

Sponsorkosten per hekbanner of beachvlag: €250,-
Sponsorkosten combi hakbanner en beachflag: €300,-
Vraag naar de eventuele ontwikkelingskosten.

Contact, meer info en sponsoring

Neem voor meer info gewenst en vragen over sponsoring contact op met Dick van der Plas van Stichting Katwijk Fietst: dickvanderplas@gmail.com of met Maarten Plug info@tourdebouw.nl

 

Websites

www.katwijkfietst.nl
www.tourdebouw.nl

Sponsor-/ Contactformulier

Strandrace in topcompetitie
Bron: katwijkfietst.nl

De Katwijk Fietst Strandrace maakt deel uit van de KNWU Topcompetitie. De race wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 november, de start is om 10.00 uur. Meer informatie over de inschrijving volgt binnenkort op katwijkfietst.nl en via andere (social) media.

>> Inschrijven Strandrace Katwijk

Adres startlocatie:
Beachclub Zomers
Boulevard Zeezijde 21
2225 BB Katwijk
Parkeren: Parkeergarage Boulevard (680 plaatsen)

De strandrace van Katwijk Fietst kent een uitdagend parcours: er zijn niet alleen lange stukken om echt op te racen, er zijn ook elementen ingebouwd die een beroep doen op techniek. Zo wordt de Uitwatering gepasseerd en is er minimaal één strandopgang in het parcours opgenomen. Voor de toeschouwers valt er veel te zien. Vanaf de nieuwe Boulevard en het strand is het spektakel uitstekend te volgen.

Parcours
Er is een parcours uitgezet met drie ronden van ongeveer 17 kilometer.en, zodat er ruim 50 kilometer wordt gefietst. Het tracé loopt langs de vloedlijn tussen Katwijk en Wassenaar (een stukje voorbij de Wassenaarseslag). Uitdagingen zijn in Katwijk de strandopgangen langs de Boulevard en de passage van de Uitwatering.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier