Bouw-Klik

Goed Groen Groei Katwijk

Bouw-Klik is labelhouder van het Goed Groen Groei Label Katwijk

“Bouw-Klik is een verbindende factor in de regio. Zij helpen werkzoekende bouwkrachten, ZZP en bouwpersoneel, bij het vinden van aansprekend werk in hun eigen omgeving. Anderzijds helpt Bouw-Klik regionale bouwbedrijven passende bouwkrachten te vinden voor vast of projectmatig werk. Bouw-Klik stimuleert het werken in de eigen regio dichtbij huis. Zij leveren op deze manier een bijdrage aan het verminderen van het (auto)verkeer. Ze scheiden afval, kopen in met oog voor duurzaamheid en denken na over milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen, zoals een bakfiets voor bouwkrachten! Met Bouw-Klik Jobsupport helpen zij statushouders en jongeren bij het werkend leren in de bouwbranche en helpen 55+’ers en zij-instromers aan een passende job. Zij zijn maatschappelijk betrokken en hechten veel waarde aan sportieve acties voor goede doelen. Met de TourdeBouw.nl en andere evenementen ‘fietsen’ zij mooie bedragen bij elkaar voor goede doelen, zoals Stichting Juul l Prinses Maxima Centrum. Hiernaast zijn ze betrokken partner van Natuurcentrum Katwijk, ze willen hiermee stimuleren dat mensen en met name ook kinderen naar buiten trekken om de natuur te ervaren en erin te bewegen. Bouw-Klik staat voor werken, wonen en (buiten-)recreëren. Zoveel mogelijk in harmonie en met zorg voor de eigen omgeving.”

Goed Groen Groei Katwijk

Gelabelde bedrijven Goed Groen Groei | Katwijk:  vvvkatwijk.nl/nl/duurzaamheid

20Duurzaam20 en Katwijk Marketing kennen het Goed Groen Groei | Katwijk-label op aanvraag toe aan bedrijven die bijzondere maatregelen hebben genomen om het milieu te sparen, die een positieve bijdrage leveren aan hun lokale sociale en maatschappelijk omgeving, of die op een andere manier uitblinken op het gebied van duurzame groei. Toetsing van de toekenningscriteria wordt verzorgd door een onafhankelijke adviesbureau. meer info.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier