Hoe wij werken - ZZP

Vooraf
Nadat je hebt aangegeven dat je interesse hebt in werken als zzp’er in de bouw, of op zoek bent naar nieuwe opdrachten gaan wij voor je aan de slag.

In een persoonlijk gesprek maken we kennis met elkaar en luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Ben je zzp’er en op zoek naar een tijdelijke specifieke opdracht, of wil je juist van Bouw-Klik gebruik maken om jouw netwerk te versterken en ervaring opdoen bij de verschillende opdrachtgevers waarmee we werken? Wij zullen ons best doen om passend werk te vinden onder de voorwaarden die jij hebt geschetst. Jij bent zzp’er, dus jij bepaalt onder andere je eigen tarief.

Bij opdracht
Zodra wij een opdracht hebben gevonden en je kiest ervoor om via Bouw-Klik aan de slag te gaan zullen wij dit administratief faciliteren. Hierbij zorgen wij voor de juiste plaatsings- en modelovereenkomsten tussen jou en je nieuwe opdrachtgever.

Na een gewerkte week geef je de gewerkte uren via jouw speciale Whatsapp groep aan ons door. Deze zullen wij indienen en laten controleren door de opdrachtgever.

Na akkoord van de opdrachtgever stellen wij namens jou een factuur op richting de opdrachtgever en tevens krijg jij ook een (credit)factuur. Hierop staat exact aangegeven wat wij hebben gefactureerd aan de opdrachtgever en welke kosten er worden ingehouden.

Kosten Bouw-Klik
Bouw-Klik hanteert de onderstaande kostenstructuur.

Wanneer je zelf al een opdrachtgever hebt dan kun je er alsnog voor kiezen om de administratie en (versnelde) betalingen via Bouw-Klik te laten lopen. Je betaalt dan niet voor de verkoopkosten.

Uiteraard zullen wij de werkwijze ook tijdens het kennismakingsgesprek met je doornemen.

Vragen?

Contact met Bouw-Klik

Contactformulier

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier