Bouw-Klik
Bouwstart

Bouw-Klik Bouwstart

Bouw-Klik Bouwstart met Focus op ontwikkeling. Samen met opdrachtgevers helpen wij Bouwstarters een stap vooruit naar een gewaardeerde toekomst in de bouw.

Hoe?

Het begint met het informeren van basisbeginselen. Een actieve en professionele houding. Op tijd komen en goed communiceren. Bouw-Klik begeleidt en monitort bij de ontwikkeling.

Waar ligt de kracht van de Bouwstarter en waarmee kan hij verder geholpen worden? Denk daarbij aan extra gereedschappen, opleiding, certificaten en kansen bieden.

De Bouwstarter ontwikkelt zich door tot Bouwkracht. Een toegevoegde waarde op de bouwplaats.
Bel voor meer info over Bouw-Klik Bouwstart met 071-2073260

Bouwstart formulier

Bouw-Klik Bouwstart

Bouw-Klik het regionale bouwnetwerk. Mooi werk in de bouw dicht bij huis. Werk voor de lange termijn, of juist een klus tussen je eigen planning door. Vlekkeloze administratie en betaling tegen lage bemiddelingskosten. Wekelijks je geld. Persoonlijk en goed geregeld. Timmerman, bouwhulp, schilder of op een andere manier affiniteit met de bouw, ben je zzp’er of juist op zoek naar een baan?
Sluit aan bij Bouw-Klik! 

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier