Kerstvlinder Kerstactie Bouw-Klik Tour de Bouw Prinses Máxima Centrum

Kerstvlinder Kerstactie 2023-2024 Bouw-Klik Tour de Bouw

Voor het Prinses Máxima Centrum heeft Team Bouw-Klik Tour de Bouw als kerstactie een kerstvlinder in de kerstkaart gestopt om op een mooi plekje op te hangen, zoals in de kerstboom of aan een gewei. Hiermee is het mooie bedrag van €2180,- opgehaald als startschot voor Tour de Bouw 2024. Bedankt allemaal! Bekijk hier de ingestuurde foto’s van de kerstvlinders.

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier