10 jaar Bouw-Klik

Alweer 10 jaar is Bouw-Klik het bouwnetwerk dat bouwkrachten verbindt met regionale opdracht- en werkgevers in de bouw en techniek. Bouw-Klik zet zich in voor iedereen met affiniteit voor de bouw. Van assistent tot vakman.

Scroll door, lees en bekijk hoe onze klanten de samenwerking met Bouw-Klik ervaren en hebben ervaren de afgelopen jaren. 

Bouw-Klik 10 Jaar logo

Bouw-Klik Video's

1 Video's

Maarten Plug over Bouw-Klik

Wat is Bouw-Klik een mooi bedrijf of voor te werken. Sinds de start van Bouw-Klik in 2014 heb ik mij sociaal, creatief en sportief mogen bemoeien met de ontwikkeling van het bedrijf. Na 10 jaar kunnen we, wat mij betreft, zeggen dat we een sterk en waardevol regionaal bouwnetwerk hebben opgebouwd. Ik heb vele diverse bouwlocaties bezocht waar Bouw-Klik Bouwkrachten aan hebben mogen meewerken. Goed om elkaar op de bouw te spreken, hoe het met de persoon gaat, over de werkzaamheden, het reilen en zeilen op het project. Natuurlijk maak ik dan wat plaatjes die we dan weer mooi kunnen delen op onze kanalen.

Over Bouw-Klik Tourteam & Tour de Bouw

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier