class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">

bouwklik-bouwpartner-vanderwielbouw.jpg

Van der Wiel Bouw

Van der Wiel Bouw is een bouwbedrijf dat voor een groot deel zelf ontwikkelt en concepten uitdenkt. Vanuit de wensen van de klant, de vraag uit de markt en door ons te verplaatsen in de gebruiker ontstaan de mooiste woonwijken en de meest functionele gebouwen.

Bouwen en ontwikkelen doe je met het oog op de toekomst. Wat zorgt ervoor dat een gebouw optimaal wordt gebruikt en een functie blijft behouden? Hoe kom je tot een gebouw waarin we het liefst zelf zouden willen wonen, werken of recreëren? Daarvoor heb je de juiste kennis, expertise en vakmanschap nodig. Niet inleveren op kwaliteit maar naar slimme oplossingen zoeken. Daarbij bewijzen wij dat kwaliteit niet duurder hoeft te zijn. Met structureel overleg en goed doordachte oplossingen kun je gewoon ‘slimmer bouwen’. Slimmer bouwen betekent ook duurzamer bouwen omdat kwaliteit nu eenmaal langer meegaat. 

icon bouw klik www vanderwielbouw.nl

 

Van der Wiel Bouw BV

’s-Gravendijckseweg 50 | 2201 CZ Noordwijk | Postbus 37 | 2200 AA Noordwijk | Tel (071)3619204 | Fax (071)3620103


 

De Meelfabriek Leiden

De Meelfabriek Leiden | Bouw-Klik foto's

https://www.youtube.com/watch?v=_92w9skAvl0

Een van de mooiste bouwlocaties in de regio is die van De Meelfabriek door Van der Wiel Bouw. Wil jij hier ook aan de slag? Contact Bouw-Klik regelt het voor je. Klik op de foto voor het hele foto-album.

meelfabriek-voorkant-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg 

leenernst-meelfabriek-02-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg  meelfabriek-01-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg  meelfabriek-03-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg  meelfabriek-06-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg  meelfabriek-05-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-08-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-10-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-11-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-09-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-18-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-36-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-34-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-29-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-25-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-22-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-21-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg meelfabriek-20-vanderwiel-bouwklik-2018.jpg


 

Bron: demeelfabriek.nl

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de lokatie – dicht tegen het historische centrum van Leiden – maken De Meelfabriek uniek. We gaan deze plek invullen met functies en gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen maar lofts, geen grote warenhuizen maar bijzondere winkeltjes. Het masterplan voor de nieuwe Meelfabriek is omvangrijk en beslaat maar liefst circa 46.000 m² vloeroppervlakte. Oude, industriële gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen en er worden nieuwe gebouwen toegevoegd.

Eind 2016 is gestart met de eerste fase: nieuwbouwappartementen voor zogenaamde ‘young professionals’. Oktober 2017 wordt gestart met de bouw van de Singeltoren appartementen. De industriële lofts in het voormalige Molengebouw en Riffellokaal worden oktober 2017, 2e kwartaal 2019 gerealiseerd – met bijzondere winkels en galeries in de plint - en kantoren voor creatieve bedrijven in het voormalige directiekantoor.

Bron: demeelfabriek.nl

meelfabriek-leiden-plattegrond-overview.jpg

1 SINGELTOREN

In een bijzonder, nieuw te realiseren gebouw komen appartementen van ca. 104 - 252 m2 met zicht op de Leidse binnenstad, De Meelfabriek tuin en het plein. Gelegen aan de Oosterkerkstraat.

2 MOLENGEBOUW EN RIFFELLOKAAL LOFTS & PENTHOUSES

Het voormalige Molengebouw en het voormalige Riffellokaal, beide met een elegante staalstructuur, worden omgetoverd tot exquise lofts vanaf ca. 100 m2, volledig op maat gemaakt. Ook ateliers kunnen worden ingericht in de ruimtes. Bovenop de twee gebouwen wordt een aantal penthouses toegevoegd. Op de begane grond komen winkels en galeries voor creatieve ondernemers met vernieuwende concepten.

3 APPARTEMENTEN YOUNG PROFESSIONALS

In opdracht van DUWO worden 57 huurappartementen gebouwd voor (bijna) afgestudeerden. De appartementen komen in een nieuw te realiseren gebouw en kijken uit op de tuin en Waardgracht.

4 DE MEELFABRIEK TUIN

De tuin van De Meelfabriek zal een rustpunt zijn te midden van alle levendigheid. De tuin wordt ontworpen door landschapsarchitect Piet Oudolf - bekend van The High Line in New York. Onder de tuin komt een parkeergarage.

5 EN 6 KANTOREN VOOR CREATIEVE BEDRIJVEN

Het oude Directiekantoor en Poortgebouw worden gerestaureerd en geschikt gemaakt als kantoorruimte voor creatieve  bedrijven. Geen klassieke kantoren, die zijn er al genoeg, maar ateliers, werkruimten, ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te werken.

7 MEELPAKHUIS LOFTS & PENTHOUSES

In het voormalige Meelpakhuis waar de sfeer wordt bepaald door de robuuste betonnen kolomstructuur, komen lofts vanaf ca. 250 m2. Op de begane grond aan het water komt een café-restaurant, op de eerste verdieping een showroom voor design inrichting.

8 MEELFABRIEK PLEIN

Het plein van De Meelfabriek wordt een aantrekkelijke plek waar het leeft en bruist. Landschapsarchitect Piet Oudolf zal het ontwerp maken.

9 MEELFABRIEK HOTEL

Het Meelfabriek Hotel biedt bijzondere kamers die zijn uitgesneden uit de honingraatstructuur van het centrale silogebouw. Loungen en lekker eten en drinken kan op de bovenste verdieping in de Skybar met uitzicht op de stad.

10 KANTOREN VOOR CREATIEVE BEDRIJVEN

Het Noordelijke Silogebouw en de Schoonmakerij met haar betonframe structuur met fraaie betonnen kolommen en liggers, worden getransformeerd tot  flexibel indeelbare kantoorruimte voor creatieve bedrijven.  

11 AZZURRO WELLNESS

Het Noordelijke silogebouw wordt getransformeerd tot een exclusieve spa & wellness, ingevuld door Azzurro dat in Noordwijk reeds een succes is.

12 KUNST EN CULTUUR

Het vroegere ketelhuis is het oudste gebouw van De Meelfabriek. De zes verdiepingen zijn te huur voor workshops en seminars, theater en kunstexposities. Onder het gewelfde dak komt een intiem filmhuis.

Bron: demeelfabriek.nl

 

logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner