class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">

Stem op Bouw-Klik als Sterkste Schakel 2020

Bouw-Klik is genomineerd voor de Sterkste Schakel verkiezing regio Rijnland.

Een nominatie die wij te danken hebben aan al onze volgers en bouwers, die gebruik maken van ons regionale bouwnetwerk.

Wij kunnen met jullie stem meedingen naar de Publieksprijs van de Sterkste Schakel. Heel tof als jij ook op ons stemt!

KLIK HIER DOOR NAAR DE STEMBUS  en stem op Bouw-Klik

Bedankt!

stemop bouwklik sterksteschakel

 

 

 

 

 

 


Bouw-Klik is genomineerd voor de Sterkste Schakel

Stekste Schakel nominatie

Bouw-Klik is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2019-2020 in de categorie dienstverlening.

Binnenkort meer over onze nominatie.

 


Bron: sterkste-schakel.nl/genomineerden/i/bouw-klik

sterkste-schakel-bouwklik-foto-2-2019.jpg

Bouw-Klik

 | 

Om tegengas te geven aan de landelijke tendens waar bouwers in busjes kriskras door Nederland reizen, wilde Bouw-Klik regionale bouwers en bouwkrachten een gezicht geven en hen verbinden. Samen sterk in de regio, waarbij afstanden tot fietsafstand worden beperkt. Omdat je in de bouw vaak alsnog afhankelijk bent van vervoer met een bedrijfswagen om je gereedschap te vervoeren, zet Bouw-Klik zich in om de afstanden te minimaliseren tussen woonplaats en werk.

Het bedrijf van Martijn Houwaard en zijn vier collega’s heeft een simpele doelstelling: “Verbinden van bouwkrachten en bouwers in de regio en voor de langetermijn. Dat betekent voor de aannemers dat wij het management van hun flexibele schil overnemen. Voor de bouwkrachten dat wij hen aan opdrachten helpen en hen allen administratief ontzorgen.” Het is dienstverlening waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Dat slaat aan. “In de zes jaar dat het bedrijf bestaat verzamelden wij tientallen opdrachtgevers onder regionale aannemers. Nog belangrijker: er zijn dagelijks ruim 100 bouwkrachten aan het werk.”

Samenwerken in de regio betekent meer kwaliteit
Werk dichtbij huis is voor Bouw-Klik de basis van een langdurige samenwerking. In de bouw komt aandacht voor (flexibel) personeel gemakkelijk in de knel. “Wij gaan niet mee in de waan van de dag, kijken niet alleen naar de opdracht, maar vooral ook naar de lange termijn. Wat kun je later voor elkaar betekenen is een belangrijke vraag.”  Kleine afstand zorgt voor een gevoel van elkaar kennen en van samen bouwen. 

Houwaard wilde mensen meer aandacht geven
Aannemers – en dan vooral de uitvoerders – zijn een soort goochelaars: “Zij houden met kunst en vliegwerk alle bordjes draaiend en kunnen dan niet veel tijd besteden aan de mens achter de bouwkracht.” Met die ervaring wilde Houwaard breken. “Wanneer je je flexibele schil aandachtiger gaat managen dan heb je daar voor de langere termijn en voor de kwaliteit van je werk veel profijt van. Dit lukt je als aannemer vaak niet alleen. Daarom is het mijn doel om dit  met Bouw-Klik voor alle regionale bouwers te organiseren. Samen sterk in de regio!.” 

Wie zijn dan de klanten van Bouw-Klik?
Voor Bouw-Klik zijn de bouwkrachten de échte klanten. “De meeste bouwkrachten zijn zelfstandigen, maar wij helpen ook bouwpersoneel naar een nieuwe werkgever of zij-instromers die graag in de bouw willen werken. Voor de bouwkrachten doen wij het meeste werk: wij maken reclame voor ze, dragen ze voor aan aannemers, wij zorgen voor goede contracten en handelen alles administratief af en zorgen dat ze snel hun geld hebben. Van hen willen wij graag goed weten wat hun specialismen en vaardigheden zijn, maar vooral ook wat voor werk ze willen doen. Voor hen zoeken wij – in de regio – passend werk.” Groeit dat? “Ja, dat groeit. Maar wij doen kalm aan en houden ons aan het principe dat we regionaal willen verbinden. Niet voor even maar voor de lange termijn.”

Tour de Bouw
Vanaf de start was de fietser met bouwhelm symbool voor de sportieve bouwkracht, die regionaal werkzaam is. “Om dit beeld te versterken ben ik met mijn collega’s ook op de (race-)fiets gestapt en organiseren wij meerdere fietsevenementen per jaar, waarbij bouwkrachten en werknemers van regionale bouwers zich kunnen aansluiten.”

Het hoofdevenement is TourdeBouw.nl: 150 kilometer langs 10 regionale bouwlocaties om de bouw en onze regio positief in beeld te brengen. Maar vooral ook om samen een mooi bedrag op te halen in de strijd tegen kinderkanker voor Stichting Juul en Prinses Maxima Centrum. n

 

Bron: sterkste-schakel.nl/genomineerden/i/bouw-klik


Bron: sterkste-schakel.nl

Bouw-Klik genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2020

Bouw-Klik uit Noordwjik is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, VNO/NCW Rijnland en vertegenwoordigers van lokale ondernemers-verenigingen.

sterksteschakel genomineerd bouwklik 2019 2020 website

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.
Bouw-Klik is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is op vrijdagavond 13 maart 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Bron: sterkste-schakel.nl

logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner