class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">

Goed Groei Groen | Katwijk

Bouw-Klik is labelhouder van het Goed Groen Groei Label Katwijk

goedgroengroeikatwijk-2019-foto-bouwklik-10.jpg  goedgroengroeikatwijk-groepsfoto-2019-foto-bouwklik.jpg

"Bouw-Klik is een verbindende factor in de regio. Zij helpen werkzoekende bouwkrachten, ZZP en bouwpersoneel, bij het vinden van aansprekend werk in hun eigen omgeving. Anderzijds helpt Bouw-Klik regionale bouwbedrijven passende bouwkrachten te vinden voor vast of projectmatig werk. Bouw-Klik stimuleert het werken in de eigen regio dichtbij huis. Zij leveren op deze manier een bijdrage aan het verminderen van het (auto)verkeer. Ze scheiden afval, kopen in met oog voor duurzaamheid en denken na over milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen, zoals een bakfiets voor bouwkrachten! Met Bouw-Klik Jobsupport helpen zij statushouders en jongeren bij het werkend leren in de bouwbranche en helpen 55+’ers en zij-instromers aan een passende job. Zij zijn maatschappelijk betrokken en hechten veel waarde aan sportieve acties voor goede doelen. Met de TourdeBouw.nl en andere evenementen ‘fietsen’ zij mooie bedragen bij elkaar voor goede doelen, zoals Stichting Juul l Prinses Maxima Centrum. Hiernaast zijn ze betrokken partner van Natuurcentrum Katwijk, ze willen hiermee stimuleren dat mensen en met name ook kinderen naar buiten trekken om de natuur te ervaren en erin te bewegen. Bouw-Klik staat voor werken, wonen en (buiten-)recreëren. Zoveel mogelijk in harmonie en met zorg voor de eigen omgeving."

 

Goed Groen Groei | Katwijk

Gelabelde bedrijven Goed Groen Groei | Katwijk:  www.vvvkatwijk.nl/nl/duurzaamheid

20Duurzaam20 en Katwijk Marketing kennen het Goed Groen Groei |Katwijk-label op aanvraag toe aan bedrijven die bijzondere maatregelen hebben genomen om het milieu te sparen, die een positieve bijdrage leveren aan hun lokale sociale en maatschappelijk omgeving, of die op een andere manier uitblinken op het gebied van duurzame groei. Toetsing van de toekenningscriteria wordt verzorgd door een onafhankelijke adviesbureau. Meer informatie over het label vindt u hier.

 

 


Bron: 20duurzaam20.nl

Het Goed Groen Groei | Katwijk-label

g3 katwijk label foto 01

Het G3 Katwijk-label is een initiatief van Katwijk Marketing en 20Duurzaam20. De twee organisaties willen bedrijven op een duurzame en sociaal maatschappelijke manier laten groeien. Sinds vorig jaar worden er labels uitgereikt aan ondernemers die bijzondere maatregelen hebben genomen om op een duurzame manier te handelen en die een bijdrage leveren aan hun lokale sociale en maatschappelijke omgeving.

Duurzaamheid zichtbaar maken

Het label biedt bedrijven die milieuvriendelijk, sociaal verantwoordelijk en lokaal betrokken zijn een extra platform. Zij kunnen zich op een positieve manier onderscheiden en presenteren aan de markt. Voor bewoners en bezoekers is eenvoudiger zichtbaar welke duurzame bedrijven, initiatieven, producten en activiteiten in Katwijk te vinden zijn.

Iedere ondernemer kan meewerken aan een beter, schoner Katwijk

In tegenstelling tot soortgelijke labels wordt er geen hoge jaarlijkse bijdrage gevraagd van de ondernemer en wordt er nadrukkelijk gekeken naar de omvang en uitgangssituatie van de aanvrager. Iedere ondernemer kan, binnen zijn of haar mogelijkheden wel degelijk stappen zetten om groener of socialer te worden!

Daarnaast is het label gericht op de gemeente Katwijk: alleen bedrijven gevestigd in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg kunnen in aanmerking komen en een bijdrage aan de lokale samenleving wordt natuurlijk toegejuicht.

Tussenstand: 10 labelhouders

Op 18 oktober 2016 werden de eerste 5 labels uitgereikt. Dit gebeurde op de door 20Duurzaam20 georganiseerde Duurzaamheidsmarkt. De Bonte Kraai, E-One, Indoorvolkstuin/Gezondergroen.nl, Bakker Van Maanen en Het Strand waren de bedrijven die een label overhandigd kregen. Ook dit jaar zijn er labels uitgereikt: op de toeristenmarkt met het thema ‘Energiemarkt’, werden opnieuw vijf bedrijven bekroond met het G3 Katwijk-label. Dit keer aan BB Dienstverlening, Vakantiepark Koningshof, Groene Woningen, Kluswijs Katwijk en Steeds aan Zee.

Wordt jouw bedrijf één van de nieuwe labelhouders?

Groeit jouw bedrijf op een duurzame manier en ben je geïnteresseerd in het label? Ook dit najaar hopen 20Duurzaam20 en Katwijk Marketing een aantal labels toe te kennen!

Meld jouw bedrijf nu aan!

Geïnteresseerden worden dan in contact gebracht met Empirio Advies, een onafhankelijk adviesbureau dat het inventarisatietraject zal verzorgen. Vooralsnog worden voor het aanvragen geen kosten in rekening gebracht.

g3 katwijk label foto 02

De labelhouders van 2016

Bron: 20duurzaam20.nl


 

logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner