#2312.02 Hillegom – Allround timmerploeg luxe woningen – Werk in de bouw top 6

Regio/ plaats:
Hillegom
Werkzaamheden:
Allround timmerploeg voor nieuwbouw luxe woningen
Allround timmerwerkzaamheden ruw- en afbouw
Verwachte start:
Start week 10 – 2024
Verwachte duur:
Tot zomer
Werknummer:
#2312.02

Strandrace Katwijk
Sponsor- / contactformulier

Bedankt voor je bericht!


Bouw-Klik staat voor passend werk in de regio en wij geven dan ook voorkeur aan reacties uit de buurt. Als wij jou selecteren voor deze opdracht zullen wij contact met je opnemen. Wij kijken ook naar soortgelijke opdrachten/vacatures bij jou in de omgeving.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor Bouw-Klik. Ook kan je als reactie op deze mail aangeven voor welk soort opdrachten je in aanmerking wilt komen en wanneer je beschikbaar bent.

Bel met Bouw-Klik 071-2073260

Bouw-Klik Formulier